Google Core Update November

Google Core Update November

Google is (weer) een zogenaamde ‘Core update’ aan het uitrollen. De core update van november 2023. Dit is de vierde belangrijke core-algoritme-update van het jaar. Naar verwachting duurt het twee weken voordat hij compleet is. Hier vindt u een samenvatting van de belangrijkste punten uit de aankondiging:

Binnenkort: Review update Google

Er komt een review-update volgende week. Google meldde dat er volgende week ook een review-update zal komen. Daarnaast werd gemeld dit “ook het moment is waarop we geen periodieke meldingen meer zullen geven van verbeteringen aan ons reviewsysteem, omdat deze regelmatiger en continu zullen plaats gaan vinden.”

Meer details over deze update (in het Engels) : https://developers.google.com/search/blog/2023/11/q-and-a-on-search-updates

Waarom zo snel weer een core update?

Google: “We hebben verschillende systemen die we als ‘Core’ van ons rangschikkingsproces worden beschouwd; de core-update van deze maand omvat een verbetering van een ander kernsysteem dan vorige maand.”

Is er een verschil tussen ranking update en het rankingsysteem?

Google: “We hebben verschillende systemen die als de ‘core’ van ons rangschikkingsproces worden beschouwd; deze core-update van deze maand omvat een verbetering van een ander kernsysteem dan vorige maand.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *