SEO Specialist

U bent op zoek naar een seo specialist die uw website of webwinkel hoger kan laten scoren in zoekmachines zoals Google. Welkom op Rickvanleeuwen.com, vanuit Oisterwijk (Tilburg) werken wij reeds 17 jaar voor ondernemers uit o.a. Tilburg en Oisterwijk op het gebied van zoekmachine-optimalisatie.

Wat is SEO (zoekmachine optimalisatie) eigenlijk? Met SEO leg je als het ware de basis zodat jouw doelgroep jouw website op het juiste moment kan vinden.

Al jaren is vindbaarheid in zoekmachines is al jaren gebouwd op eigenlijk drie pijlers:

 • Een toegankelijke website voor zoekmachines én gebruikers
 • Relevante content voor bezoekers
 • (Opgebouwde) Autoriteit online
Strategy
Analytics
Resultaat

Wat kan ik voor u doen als SEO specialist

 • Basisanalyse website en advies
 • Zoekterm analyse
 • Toekomststrategie bepalen
 • Maandelijkse rapportage posities
 • Second opinion
 • Website migraties
 • Gehele traject: van plan tot uitvoering tot oplevering

Kennis maken of afspraak plannen?

  Direct een afspraak inplannen?

  Gebruik het onderstaande formulier om direct een afspraak in mijn agenda te plannen

  Rick van Leeuwen - SEO specialist

  Rick van Leeuwen

  Rick van Leeuwen - SEO specialist gevestigd in Oisterwijk (Tilburg).

  Rick maakt waar wat hij zegt!
  Marcel Clement - delights.nu
  Marcel Clement
  delights

  Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

  Brochures

  Cras enim urna, interdum nec por ttitor vitae, sollicitudin eu erosen. Praesent eget mollis nulla sollicitudin.

  SEO consultancy / advies Tilburg

  Als een SEO-consultant is het mijn taak om (MKB) bedrijven met het beter vindbaar maken van hun website of webwinkel. Ik werk samen met mijn klanten om een SEO-strategie te bedenken die resulteert in hogere posities in zoekmachines, meer bezoekers en een betere kwaliteit van leads (potentiële klanten). 

  Ik heb verschillende bedrijven in Nederland en het buitenland geholpen om hun digitale aanwezigheid te maximaliseren. SEO was de kern bij elk van deze projecten. Let op, zoekmachineoptimalisatie gaat verder dan alleen optimaliseren voor zoekmachines, daarnaast optimaliseer ik ook uw website voor uw bezoekers. Lees meer over CRO.

  Veel ondernemers weten niet precies waar ze moeten beginnen met SEO of bij een website migratie, dus gebruik ik mijn expertise om effectief de stappen te bepalen die uw website beter zullen vinden in zoekmachines. Als u al met SEO heeft gewerkt maar nog geen resultaten hebt gezien, kan ik u praktisch advies geven dat uw website in de goede richting zal leiden.

  Problemen die ik vaker hoor bij ondernemers de regio Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en de rest van Nederland is dat ze moeite hebben om een betrouwbare SEO-specialist te vinden die hun bedrijf echt goed begrijpt. Dit is mijn prioriteit voordat ik zelfs maar aan het zoekmachineoptimalisatieproces begin. Als een freelance SEO-consultant zorg ik ervoor dat we een wederzijds begrip hebben van hoe de zaken aan uw kant lopen, evenals de prioriteiten met betrekking tot het verbeteren van de SEO van uw website.

  Bewezen resultaten in zoekmachines

  Bij mijn werkzaamheden beheer ik de posities van honderden zoekwoorden voor tientallen klanten in diverse branches. Klanten in o.a. de tuinbranche, verhuisbranche, reisbranche, mondhygiëne of dakbedekking. Hieronder enkele resultaten na optimalisatie.

  Video van herstel posities en resultaten in Google na technische fout

  Video afspelen over SEO specialist Oisterwijk Tilburg Video Thumbnail

  Waarom kiest u Rick als uw SEO specialist?

  Ik ga er van uit dat u mij gevonden hebt via een zoekopdracht als ‘SEO specialist Tilburg’, ‘SEO expert Tilburg‘ of via ’freelance SEO specialist’ of een soortgelijke term. Helaas zijn er zogenaamde specialisten die nauwelijks werk verzetten of zich na een tijdje niet meer laten horen. Ik ben er trots op dat ik mijn klanten kan helpen om hun doelen te bereiken door het leveren van mijn SEO-adviesdiensten. Met data te bewijzen en creatief zijn.

  Mijn SEO-strategieën zijn getest op eigen projecten, daarna toegepast op mijn klanten. Dat betekent dat ik geen strategie zal aanbevelen waarvan ik niet zeker weet of deze zal werken. Dit is een groot verschil tussen mij en andere SEO-consultants of marketingbedrijven.  Als u SEO diensten wilt voor uw website of webwinkel die 100% worden uitgevoerd door een senior SEO-specialist, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

  Afhankelijk van het budget en het doel bereken ik de beste aanpak voor uw SEO-strategie. U wordt tijdens het hele traject op de hoogte gehouden van stappen, verrichte werkzaamheden en de behaalde resultaten.

  1 Wat is het verschil tussen het inhuren van een marketingbureau en een seo-freelancer?

  Veel marketingbureaus  delegeren het werk naar junioren voor het werk aan uw website. 

  Als freelance SEO-consultant zal ik 100% van mijn kennis gebruiken om 100% van het werk te doen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat de persoon die u SEO-diensten levert, daadwerkelijk weet wat hij of zij doet.

  2 Hoe ga jij te werk als seo specialist?

  Ik ben flexibel in de manier waarop ik mijn SEO-werkzaamheden lever. De meeste overleggen zullen online plaatsvinden (Google Meet), maar sommige cliënten geven er de voorkeur aan een één op één afspraak of overdracht.

  3 Hoe lang duurt zo'n sessie?

  Een sessie duurt een uur.

  4 Hoeveel SEO-sessies heb ik nodig?

  Het aantal sessies dat we nodig hebben is afhankelijk van tal van factoren. Denk aan de grootte van de website, hoe weinig of veel werk er al is gedaan en het budget.

  Bij sommige klanten zal ik een paar uur per maand besteden aan het raadplegen van klanten over hun lopende SEO-strategie, het identificeren van wat er is bereikt en wat de prioriteiten zijn voor de huidige en volgende maanden.

  Andere klanten geven er de voorkeur aan dat ik de aanbevelingen op hun website implementeer, en dat is ook prima. Mijn SEO-adviesdiensten zijn er om u te laten begrijpen wat er moet gebeuren om de ranking van uw website te verbeteren, en ik kan u zeker helpen met het implementeren van de aspecten die u tijdens onze SEO-adviesgesprekken tegenkomt.

  5 Kun je mij garanties geven?

  De garantie die ik u kan geven is dat ik al mijn ervaring zal gebruiken om u te helpen met uw SEO-strategie. Geen enkele echte expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie kan u posities garanderen in zoekmachines.

  6 Kan ik niet een fulltime-SEO specialist aannemen?

  Afhankelijk van uw bedrijfsgrootte kan dat zeker. Hou er rekening mee dat een fulltime SEO specialist qua loonkosten zo'n 60.000 tot 100.000 per jaar kan kosten. Een gemiddeld traject via Rickvanleeuwen.com met bewezen resultaten kosten tussen 5.000 en 20.000 per jaar..

  Wat zeggen mijn klanten?

  Bij delights werken we vanaf de start van onze Partnerorganisatie samen met Rick. Kenmerkend voor Rick zijn, naast zijn professionaliteit; meedenkend, loyaal, toegewijd, opbouwend, eerlijk en inventief. Rick neemt alle tijd om samen onze activiteiten te analyseren en iedere keer weer opnieuw te kijken wat we beter kunnen doen in de diverse Adwords campagnes die we hebben lopen. Ook is Rick goed op de hoogte van de meest recente veranderingen bij Google die te maken hebben met de organische vindbaarheid. Rick kun je met recht een partner noemen waarop je 100% kunt vertrouwen bij de opbouw en uitbouw van zowel SEA als SEO. In deze tijd een hele belangrijke en onmisbare schakel bij de opbouw van je bedrijf en dus ook onze Partnerorganisatie. Rick maakt waar wat hij zegt!
  Marcel Clement - delights.nu
  Marcel Clement
  delights
  Rick heeft voor ons bedrijf SKN2 in een korte tijd een traject met SEO en SEA op poten gezet. We zijn nog geen maand onderweg maar de eerste top 4 positie voor een voor ons belangrijk zoekwoord is al een feit! Rick is niet alleen zeer deskundig in zijn vakgebied, maar daarnaast ook een prettig persoon om mee samen te werken. Goed bereikbaar en geen vraag is te veel. Nogmaals dank Rick!
  Sofie Tillema SKN2
  Sofie Tillema
  Huidtherapeut

  Onze software

  Wij maken al ruim 14 jaar tevreden gebruik van de software van SEO Powersuite. Deze software helpt ons om een betere vindbaarheid te realiseren voor de ondernemers in de regio Tilburg.
  SEO Powersuite
  Ranktracker voor het bijhouden van posities
  Website Auditor voor analyses van websites en pagina's
  SEO Spyglass analyse van backlinks klanten en concurrenten
  LinkAssistant beheren van aangelegde links