Website laten maken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij in de regio Tilburg / Oisterwijk, die voor u een website kan maken? Welkom op Rickvanleeuwen.com, vanuit Oisterwijk (Tilburg) werken wij reeds 17 jaar voor ondernemers uit deze regio op het gebied van website ontwikkeling en zoekmachine-optimalisatie.

Goede eerste indruk

Wilt u een goede eerste indruk maken op potentiële klanten? Investeer dan in uw website. Sinds 2008 ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert Rickvanleeuwen.com websites voor de meest uiteenlopende sectoren. Ieder bedrijf is uniek. Rickvanleeuwen.com gebruiksvriendelijke en functionele websites die perfect aansluit op uw wensen.

 • Uniek ontworpen of op basis van template
 • Mobiel vriendelijk
 • Een toegankelijke website voor zoekmachines én gebruikers

Wat kunnen wij voor u betekenen bij het ontwikkelen van een website of webwinkel?

 • 100% vakmanschap
 • de laatste technieken
 • Persoonlijk contact
 • Heldere afspraken
 • Snelle oplevering
 • Scherpe prijs
 • Migratie wordt verzorgd

Kennis maken of afspraak plannen?

  Rick van Leeuwen - SEO specialist

  Rick van Leeuwen

  Rick van Leeuwen - SEO specialist gevestigd in Oisterwijk (Tilburg).

  Rick maakt waar wat hij zegt!
  Marcel Clement - delights.nu
  Marcel Clement
  delights

  Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

  Brochures

  Cras enim urna, interdum nec por ttitor vitae, sollicitudin eu erosen. Praesent eget mollis nulla sollicitudin.

  Op maat gemaakt

  Uw website is uw digitale visitekaartje. Na een inventarisatie van uw wensen en eisen, maakt onze grafisch vormgever een uniek ontwerp. Een ontwerp dat past bij uw onderneming, visie en huisstijl. Bij maatwerk is bijna alles mogelijk en betaalt u alleen voor de functionaliteiten die voor uw website van belang zijn. Bij Rickvanleeuwen.com volgen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en passen de nieuwste technieken direct toe. Zo zorgen wij voor een mooie, gebruiksvriendelijk én snelle website die goed wordt weergegeven op alle apparaten.

  Functioneel en succesvol

  Een goede website moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw website, houden wij constant uw doel voor ogen: verkopen, informeren of adviseren bijvoorbeeld. Alle pagina’s waaruit de website bestaat, worden met dat doel in het achterhoofd opgebouwd en ingedeeld. Het resultaat is een heldere, gebruiksvriendelijke, maar bovenal succesvolle website.

  Geoptimaliseerd opgeleverd

  Rickvanleeuwen.com levert websites standaard geoptimaliseerd af. Een goed geoptimaliseerde website, scoort hoger in de organische resultaten van zoekmachines. Zo wordt uw onderneming dus sneller gevonden door potentiële klanten. Zoekmachine-optimalisatie is een belangrijk onderdeel van online marketing. Rickvanleeuwen.com is sinds 2008 gespecialiseerd in zoekmachine-marketing en wij adviseren u graag over een uitgebreide online marketingcampagne.