SEA Specialist

U bent op zoek naar SEA specialist die voor uw website of webwinkel een succesvolle advertentiecampagne op kan zetten en verder uit kan bouwen.

Welkom op Rickvanleeuwen.com. Vanuit Oisterwijk (Tilburg) ben ik ruim 17 jaar werkzaam op het gebied van adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Met behulp van Google Ads kunt u uw bedrijf snel goed vindbaar maken in zoekmachines zoals Google. Wilt u Google Ads uitbesteden? Bel dan direct 073 203 2151 of lees hieronder verder voor meer informatie.

Wat kan ik voor u doen als SEA Specialist?

 • Inventarisatie -> bepalen van de doelen
 • Opstellen plan van aanpak
 • Aanmaken account
 • Opzetten campagnes
 • Beheren / analyseren campagnes
 • Maandelijkse rapportage behaalde resultaten
 • Bestaande campagne(s) optimaliseren
Strategy
Analytics
Result

Google Ads uitbesteden aan een specialist met 15 jaar ervaring?

Voor veel klanten werk ik al ruim 5 jaar, voor sommigen zelfs 15!

Heeft u al een bestaande Ads campagne draaien, maar worden uw doelen (nog) niet behaald? Overweegt u om een Google Ads of Bing Ads campagne te starten voor uw product of dienst?

Laat mij als specialist met uw advertenties en producten of diensten aan de slag gaan. Ik neem het beheer / analyse van de campagnes uit handen. Zo kunt u zich richten op zaken waar u goed in bent.

Kennis maken?

  Rick van Leeuwen - SEO specialist

  Rick van Leeuwen

  Rick van Leeuwen - SEA specialist gevestigd in Oisterwijk (Tilburg).
  Statistieken: 12 klanten
  Jaarlijks budget in beheer: € 340.000

  Google Ads certified SEA Specialist

  Beoordeling in Google

  5 sterren uit 6 beoordelingen (10/10) in Google Reviews

  Rick maakt waar wat hij zegt!
  Marcel Clement - delights.nu
  Marcel Clement
  delights

  Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

  073 203 2151

  Google Ads (SEA) uitbesteden?

  Wilt u Google Ads uitbesteden en eerst vrijblijvend overleggen? Boek dan direct via het onderstaande formulier een vrijblijvende afspraak.

  Mijn taak als SEA specialist

  Als een SEA-specialist is het mijn taak om (MKB) bedrijven met het beter vindbaar maken van hun website of webwinkel met betaalde vermeldingen binnen zoekmachines of partnersites. Ik werk samen met mijn klanten om een SEA-strategie te bedenken die resulteert in meer (relevante) bezoekers met als doel meer telefoontjes, offerte-aanvragen of verkopen.

  Ik help verschillende bedrijven in Nederland en het buitenland om hun aanwezigheid in zoekmachines te vergroten. Vaak tegelijk met een SEO-campagne. Let op, adverteren in zoekmachines gaat verder dan alleen een budget instellen, advertentietekst invoeren en live zetten. Samen kijken we naar welke doelen we willen behalen en maken eventueel ook aanpassingen aan de landings-of verkooppagina. We optimaliseren deze pagina’s voor een optimale conversie.

  Veel ondernemers weten niet precies waar ze moeten beginnen met betaalde campagne in zoekmachines. Ik gebruik mijn ervaring om een effectieve campagne op te zetten.

  Problemen die ik vaker hoor bij ondernemers de regio Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en de rest van Nederland is dat ze moeite hebben om een betrouwbare SEA-specialist te vinden die hun bedrijf écht goed begrijpt. Dit is mijn prioriteit voordat ik zelfs maar aan het opzetten van een nieuwe campagne begin. Als een freelance SEA-consultant zorg ik ervoor dat we een wederzijds begrip hebben van hoe de zaken aan uw kant lopen, wat de doelen zijn en of de investering zich ook daadwerkelijk terug verdient.

  Bewezen resultaten met SEA campagnes in zoekmachines

  Bij mijn werkzaamheden beheer ik van tientallen klanten haar campagnes, advertenties en zoekwoorden. Klanten in o.a. de tuinbranche, verhuisbranche, reisbranche, mondhygiëne of dakbedekking. 

  Resultaten hoveniersbedrijf 2009 - 2020

  In de periode 2008 – 2020 beheerden wij de campagnes voor een groot hoveniersbedrijf uit Den Bosch. In deze periode van 2015 tot 2018 is het gemiddelde conversie percentage voor het ‘laten leggen / laten plaatsen’ aanvragen gestegen van 3,37% in 2015 naar 9,09% in 2018.

  Resultaten relatietherapeuten

  Sinds 2016 beheren wij meerdere accounts van relatietherapeuten, o.a. Amsterdam, Haarlem en Hoorn. De campagnes zijn gericht op genereren van aanvragen voor relatietherapie in die plaatsen en de directe regio. Per maand worden de resultaten gedeeld met alle partners. Een eigen metric: Cost Per Client. Afhankelijk van de regio: ongeveer € 25,- tot € 35,- per nieuwe client.

  Waarom kiest u Rick als uw SEA specialist?

  Ik ga er van uit dat u mij gevonden hebt via een zoekopdracht als ‘SEA specialist Tilburg’, ‘SEA Oisterwijk‘ of via ’freelance SEA specialist’ of een soortgelijke term. Helaas zijn er zogenaamde specialisten die nauwelijks werk verzetten of zich na een tijdje niet meer laten horen. Ik ben er trots op dat ik mijn klanten kan helpen om hun doelen te bereiken door het leveren van mijn SEA-adviesdiensten. Met data te bewijzen en creatief zijn.

  Mijn SEA-strategieën zijn getest op eigen projecten, daarna toegepast op mijn klanten. Dat betekent dat ik geen strategie zal inzetten waarvan ik niet zeker weet of deze zal werken. Dit is een groot verschil tussen mij en andere SEA-consultants of marketingbedrijven.  Als u SEA diensten wilt voor uw website of webwinkel die 100% worden uitgevoerd door een senior SEA-specialist, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

  Afhankelijk van het budget en het doel bereken ik de beste aanpak voor uw SEA-strategie. U wordt tijdens het hele traject op de hoogte gehouden van stappen, verrichte werkzaamheden en de behaalde resultaten.

  1 Wat is het verschil tussen het inhuren van een marketingbureau en een sea-freelancer?

  Veel marketingbureaus  delegeren het werk naar junioren voor het werk aan uw website. 

  Als freelance SEA-consultant zal ik 100% van mijn kennis gebruiken om 100% van het werk te doen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat de persoon die u SEA-diensten levert, daadwerkelijk weet wat hij of zij doet.

  2 Hoe ga jij te werk als sea specialist?

  Ik ben flexibel in de manier waarop ik mijn SEA-werkzaamheden lever. De meeste overleggen zullen online plaatsvinden (Google Meet), maar sommige cliënten geven er de voorkeur aan een één op één afspraak of overdracht.

  3 Hoe lang duurt zo'n sessie?

  Een sessie duurt een uur.

  4 Hoeveel SEA-sessies heb ik nodig?

  Het aantal sessies dat we nodig hebben is afhankelijk van tal van factoren. Denk aan de grootte van de website, complexiteit van producten of diensten.

  Bij sommige klanten zal ik een paar uur per maand besteden aan het beheren van de campagnes (8 uur). Bij een andere klant kan dit 16 uur in het begin zijn. Zodra de campagnes goed draaien komt het ook voor dat het aantal uur in overleg wordt teruggebracht.

  5 Kun je mij garanties geven?

  De garantie die ik u kan geven is dat ik al mijn ervaring zal gebruiken om u te helpen met uw SEA-strategie.

  Geen enkele (echte) expert op het gebied van SEA kan op voorhand een bepaalde omzet of het behalen van doelen garanderen.

  6 Kan ik niet een fulltime-SEA specialist aannemen?

  Afhankelijk van uw bedrijfsgrootte kan dat zeker. Hou er rekening mee dat een fulltime SEA specialist qua loonkosten zo'n 60.000 tot 100.000 per jaar kan kosten. Een gemiddeld traject via Rickvanleeuwen.com met bewezen resultaten kosten tussen 5.000 en 20.000 per jaar..

  7 Wat kost SEA per maand?

  De daadwerkelijke kosten voor u als ondernemer zijn afhankelijk van:

  • Maandelijkse budget voor adverteren in zoekmachines
  • Hoeveel uur per week of maand dat we de campagne beheren / optimaliseren.

  Het advertentiebudget verschilt per ondernemer. We hebben klanten die € 10,- per dag besteden maar ook klanten die € 1500,- per dag uitgeven. Een campagne van € 10,- behoeft over het algemeen minder uur begeleiding / optimalisatie dan een campagne van meer dan € 1000,- per dag. Het aantal uur begeleiding van de Google Ads campagnes kunnen dan ook tussen bijvoorbeeld een halfuur per week tot een dag per week liggen.

  8 Waarom moet ik inzetten op SEA?

  Een Google Ads campagne kan direct aanvragen of verkopen opleveren nadat de campagne gaat draaien. Een SEO (organische vindbaarheid) campagne heeft over het algemeen een langere tijd nodig om effect te hebben. Voordeel van SEO, eenmalige aanpassingen kunnen een langdurig effect hebben zonder bijkomende kosten.

  Wat zeggen mijn klanten?

  Bij delights werken we vanaf de start van onze Partnerorganisatie samen met Rick. Kenmerkend voor Rick zijn, naast zijn professionaliteit; meedenkend, loyaal, toegewijd, opbouwend, eerlijk en inventief. Rick neemt alle tijd om samen onze activiteiten te analyseren en iedere keer weer opnieuw te kijken wat we beter kunnen doen in de diverse Adwords campagnes die we hebben lopen. Ook is Rick goed op de hoogte van de meest recente veranderingen bij Google die te maken hebben met de organische vindbaarheid. Rick kun je met recht een partner noemen waarop je 100% kunt vertrouwen bij de opbouw en uitbouw van zowel SEA als SEO. In deze tijd een hele belangrijke en onmisbare schakel bij de opbouw van je bedrijf en dus ook onze Partnerorganisatie. Rick maakt waar wat hij zegt!
  Marcel Clement - delights.nu
  Marcel Clement
  delights
  Rick heeft voor ons bedrijf SKN2 in een korte tijd een traject met SEO en SEA op poten gezet. We zijn nog geen maand onderweg maar de eerste top 4 positie voor een voor ons belangrijk zoekwoord is al een feit! Rick is niet alleen zeer deskundig in zijn vakgebied, maar daarnaast ook een prettig persoon om mee samen te werken. Goed bereikbaar en geen vraag is te veel. Nogmaals dank Rick!
  Sofie Tillema SKN2
  Sofie Tillema
  Huidtherapeut

  Welke software gebruiken wij voor onze Ads campagnes?

  Al sinds de eerste lancering van de losse software gebruiken wij Google Ads editor en Bings Ads Editor.

  Bing Ads Editor