Hosting

SEO / CRO en hosting zijn nauw met elkaar verbonden. Organische vindbaarheid is o.a. afhankelijk van een snelle reactie van de server. Bezoekers op een trage website zullen veel minder vaak tot actie overgaan. Om deze problemen te voorkomen hebben wij een eigen managed VPS waar alle websites van klanten op een veilige, betrouwbare én snelle manier zijn ondergebracht! Op deze manier zorgen we vanuit Oisterwijk voor een goed bereikbare website of webwinkel!

 

Hosting voor ondernemers regio Tilburg

Voor enkele tientallen ondernemers in de regio Tilburg / Oisterwijk en Den Bosch verzorgen wij hostingdiensten. Verderop deze pagina vindt u enkele tevreden ondernemers waarvoor wij de hosting mogen verzorgen.

 • 99,9% uptime
 • 24/7 bereikbaar
 • Eigen controlepanel
 • Vakkunduge support
 • Servers met perfecte reactiesnelheid
 • SSD opslag
 • Monitoring

Interesse in hosting?

  Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

  Brochures

  Cras enim urna, interdum nec por ttitor vitae, sollicitudin eu erosen. Praesent eget mollis nulla sollicitudin.

  Wat kost hosting van mijn website?

  • Emailpakket
   50
  • Basic hosting
   150
  • Normal hosting
   250
  • Pro hosting
   350

  Enkele tevreden hosting klanten

  Hieronder ziet u enkele klanten die naar tevredenheid gebruik maken van ons hostingplatform.

  Delights

  Delights

  Delights is een praktijk gespecialiseerd in relatietherapie. Delights heeft meerdere praktijken en partners door heel Nederland. Sinds de ontwikkeling van de nieuwe site in 2008 verzorgt Rickvanleeuwen.com de online marketing strategie voor Select Verhuizers. De mooie resultaten delen we hieronder graag.

  Startsituatie en behoeften

  Delights vroeg in september 2017 om een nieuwe website te ontwikkelen en een bijpassende online strategie te bepalen om ze als relatietherapeuten in heel Nederland goed vindbaar te maken.

  1. Website ontwikkeling
  2. CMS ontwikkeling
  3. Vindbaar op relevante termen in relevante plaatsen
  4. Uitgebreide Google Ads campagne

  Design

  Delights koos voor het op maat maken van een bestaande template. In deze template zijn elementen op maat gemaakt zodat bezoekers gemakkelijk in contact kunnen komen met de juiste therapeut in hun woonplaats.

  SEO

  Voor het genereren van offertevragen was het belangrijk om beter vindbaar te worden op termen als:

  • Relatietherapie <plaatsnaam>
  • Relatietherapeut <plaatsnaam>

  Hiervoor hebben we een unieke plaatsnamen database toegevoegd. Delights heeft zelf de mogelijkheid om per plaatsnaam unieke tekst in te voeren per plaatsnaam.

  SEA

  Om direct voor iedere aangesloten relatietherapeut al aanvragen te genereren heef Rickvanleeuwen.com een vijftal succesvolle Google Ads campagnes gelanceerd.

   

   

   

  Newstone

  Newstone vastgoed

  Newstone vastgoed uit Den Bosch is de specialist op het gebied van vastgoedontwikkeling- en beleggingen. Ze ontwikkelen projecten op het gebied van woningbouw, winkels en kantoren. Hun missie is het realiseren van een hoogwaardige woon- / werkomgeving.  Newstone Vastgoed opereert hoofdzakelijk in de regio ’s-Hertogenbosch.

  Startsituatie en behoeften

  Select Verhuizers vroegen in januari 2008 om website te ontwikkelen en een bijpassende online strategie te bepalen om ze als verhuisbedrijf goed op de kaart te zetten.

  1. Website ontwikkeling
  2. Hosting

  Design

  In 2021 is er een zogenaamde one-page website gemaakt met daarop een kleine presentatie van de projecten

  Hosting

  Newstone vastgoed maakt gebruik van ons hostingplatform

   

   

  Dakbeheer Zuid

  Dakbeheer Zuid

  Dakbeheer Zuid is een dakdekkersbedrijf in de regio Den Bosch / Tilburg. Via Dakbeheerzuid.nl kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor een reparatie aan een bestaand dak, nieuw dak, dakpannen of een groendak! Sinds 2016 verzorgt Rickvanleeuwen.com de online marketing strategie voor Dakbeheer Zuid. De mooie resultaten delen we hieronder graag.

  Startsituatie en behoeften

  Dakbeheer Zuid vroeg in maart 2018 om een bestaande site opnieuw te ontwikkelen en een bijpassende online strategie te bepalen om ze dakdekkersbedrijf beter op de kaart te zetten.

  1. Website ontwikkeling
  2. Eigen CRM
  3. Vindbaar op relevante termen in relevante plaatsen

  Design

  Per onderdeel is er gekeken hoe we het voor de bezoeker zo makkelijk mogelijk konden maken om contact op te nemen voor een offerte. Via telefoon, e-mail, chat, whatsapp en formulier.

  SEO

  Voor het genereren van offertevragen was het belangrijk om beter vindbaar te worden op termen als:

  • Dakdekker Den Bosch
  • Sedumdak Den Bosch

  SEA

  De CPC in de dakdekkersbranche is enorm, vandaar dat we na een jaar testen hebben besloten om ons volledig te richten op organische posities.

  • client: Dakbeheer Zuid
  • Location: Den Bosch
  • Surface Area: Noord Brabant

  Tandartspraktijk Zevenhont

  Tandartspraktijk Zevenhont

  Tandartspraktijk Zevenhont is een tandartspraktijk, dé tandartspraktijk in Den Bosch. Via de website van Tandartspraktijk Zevenhont kunnen bezoekers zich eenvoudig inschrijven als patiënt. Sinds 2009 verzorgt Rickvanleeuwen.com de online marketing strategie voor Tandartspraktijk Zevenhont. In de jaren daarna zijn ook de andere praktijken, Tandartspraktijk De Kooiker en Tandartsen Maaspoort daarbij gekomen

  Startsituatie en behoeften

  Tandartspraktijk Zevenhont vroeg in januari 2008 hun verouderde website beter vindbaar te maken in Den Bosch.

  1. Verbetering vindbaarheid bestaande website

  Design in 2012

  In 2012 is er besloten om een al bestaande template te gebruiken om de site te vernieuwen.

  SEO

  Om te zorgen dat er voldoende nieuwe inschrijvingen kwamen voor nieuwe patienten hebben we ons in eerste instantie gericht op de veelgebruikte zoekterm:

  • Tandarts Den Bosch

  SEA

  Daarnaast loopt er een kleine Google Ads campagne om naast een organische positie en Google Maps vermelding ook in het advertentiegedeelte van de zoekresultaten in Google naar voren te komen.

  Select Verhuizers

  Select Verhuizers

  Select Verhuizers is een verhuisbedrijf de regio Eindhoven en Den Bosch. Via SelectVerhuizers.nl kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor een particuliere of zakelijke verhuizing. Sinds de oprichting in 2008 verzorgt Rickvanleeuwen.com de online marketing strategie voor Select Verhuizers. De mooie resultaten delen we hieronder graag.

  Startsituatie en behoeften

  Select Verhuizers vroegen in januari 2008 om website te ontwikkelen en een bijpassende online strategie te bepalen om ze als verhuisbedrijf goed op de kaart te zetten.

  1. Website ontwikkeling
  2. Vindbaar op relevante termen in relevante plaatsen

  Design

  Per pagina is er in 2008 een eigen wireframe gemaakt. Per onderdeel is er gekeken hoe we het voor de bezoeker zo makkelijk mogelijk konden maken om contact op te nemen voor een offerte. Via telefoon, e-mail, chat, whatsapp en formulier.

  SEO

  Voor het genereren van offertevragen was het belangrijk om beter vindbaar te worden op termen als:

  • Verhuisbedrijf Den Bosch
  • Verhuisbedrijf Eindhoven

  SEA

  Om direct na livegang al aanvragen te genereren heef Rickvanleeuwen.com een tweetal succesvolle Google Ads campagnes gelanceerd.

   

   

   

  Waarom kiest u hosting bij Rickvanleeuwen.com?

  Wij beheren voor tientallen klanten uit de regio hun domeinregistraties / hosting en e-mailplatform. Heeft u vragen of een probleem? Een telefoontje, e-mail op whatsappbericht is genoeg. Geen supporttickets of wachttijden of linkjes naar kennisbanken om het vervolgens zelf uit te zoeken.

  Meer ruimte nodig of specifieke wensen?

  Vanzelfsprekend kunnen wij u een pakket op maat aanbieden dan 100% aansluit op uw wensen en eisen.

  1 Wat is het verschil tussen hosting en domeinregistratie

  Webhosting omvat alles om de bestanden en databases een benaderbare ruimte te geven voor bezoekers. Een domeinnaam is een naam die het mogelijk maakt naar deze specifieke ruimte (server) te verwijzen.

  2 Waarom heb je hosting nodig

  Hosting (serverruimte) is nodig om bestanden zoals foto's en video's op te slaan en benaderbaar te zijn voor bezoekers.

  3 Wat voor een soort hosting heb ik nodig voor mijn webwinkel

  Afhankelijk van uw webwinkelsoftware kunnen wij u ook een passend hostingaanbod doen. Dit geldt voornamelijk voor WordPress/Woocommerce pakketten.